Mesleki Yeterlilik Belgesi Belgelendirme Teşvikleri 5
/ Bizden Haberler / Mesleki Yeterlilik Belgesi Belgelendirme Teşvikleri 5
Mesleki Yeterlilik Belgesi Belgelendirme Teşvikleri

2 Z BELGELENDİRME LTD. ŞTİ. ile Mesleki Yeterlilik Kurumu teslimleri ile Tek Başvuru Protokolü imzalanmıştır. T.C. Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayınlanan 5444 kanun ve tebliğlerde yer alan Tehlikeli ve Tehlikeli meslekler arasında olan “Seramik Karo Kaplama, Isı Yalıtımcısı, Sıvacı, Alçı Levha Uygulayıcısı” MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi çalışmadır. Mesleki Yeterlilik Belgesini 12 ay içindeki belgeni almayanlar artık çalıştırılamayacaktır. Kanun kapsamında olanlarda başarılı olan sınav ve belge işsizlik Fonundan karşılanacaktır.

STROTON YAPI KİMYASALLARI ve Yalıtım Ticaret Ltd. Şti. Ulusal ve Uluslararası geçerliliği olacak belgelendirme araçları ile Kar Uygulaması olan “Seramik Kaplama, Isı Yatımcısı, Sıvacı, Alçı Levha Uygulayıcısı” inşaat sektörü tercihi yakınlaştırmasıyla, bu sayede olan “Seramik Karocı, Alçı Levhayıcısı” inşaat işçileri asgari ücretle çalışan işçiler iş kazasını hatalarını min. İndirgemek, uygulanabilmesine bağlı olarak müşteri müşteri ve maliyetlerinin asgariye indirilmesini ve ilerletilmesi hedeflenmektedir. olan “Seramik Karo Kaplamacısı, Isı Yalıtımcısı, Sıvacı, Alçı Levha Uygulayıcısı” MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almasına destek veriyor.

Sosyal Sorumluluk Projesi MYK projesinde yer almak, üretimde ve kentsel tasarımı, ustalarının desteğiyle bir şekilde bir şekilde bir MYK belgesi sahibi olması için yeterlilik Kurumu Yetkilendirilmiştir STRO YAPI KİMYASALLARI ve Yalıtım Ticaret Ltd. Şti. ve 2 Z BELGELENDİRME LTD. ŞTİ. ile Mesleki Yeterlilik Belgelerinin sınavlarının yapılması için protokol imzalanmıştır. MYK Belgesi sınavları 2 Z BELGELENDİRME LTD. ŞTİ. tarafından yapılır.
Sınav sırasında yazılan ve uygulama sınavı STROTON YAPI KİMYASALLARI ve Yalıtım Ticaret Ltd. Şti. tarafından karşılanacaktır.

Sınavlarda güçlü olan kişiler “Seramik Karo Kaplamacısı, Sıvacı, Alçı Levha Uygulayıcısı” Mesleki Yeterlilik Belgesi sahibi olacaktır.

Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen “Seramik Karo Kaplamacısı, Isı Yalıtımcısı, Sıvacı, Alçı Levha Uygulayıcısı” mizin 3 sınavı hakkı vardır. İlk sınavlarında olan kişiler ücretsiz 2 sınava sahiptir. MYK Yeterlilik Belgeleri özel tasarlanamayacak bir şekilde tasarlanamayacak ve yanında Mesleki Yeterlilik Kimlik Kartı modeli.
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesine sahip olmak, meslekdaşları arasındadır. ve 2 Z BELGELENDİRME LTD. ŞTİ.. iletişim bilgilerinin iletmeleri gerekmektedir.

Mesleki Yeterlilik Belge hakkında bilgi almak için linkleri kontrol edebilirsiniz.
https://www.myk.gov.tr
https://www.myk.gov.tr/index.php/tr/myk-meslek-yeterllk-belges-zorunluluu-sayfasi
Her türlü soru için ALO 170 iletişim merkezi 7/24 hizmet sunmaktadır.
E-POSTA ÜYELİĞİ
Mail listemize kayıt olun !
2000 - 2020 © Copyright STROTON